Companii afiliate

Companii afiliate și partenere

HUB Dacia Oil  este unul dintre liderii pietei in furnizarea cardurilor de combustibil, lubrifianti, parafine si alte produse petroliere derivate.

In cooperare directa cu mai multi parteneri de renume mondial, HUB Dacia OIL ofera solutii customizate si livreaza urmatoarele grupe de produse petroliere end-userilor:
• Carduri de carburant.
• Uleiuri industrial si de motor.
• Parafine
• Diverse produse chimice.

Euxin Trucks

Si-a inceput activitatea in anul 2009, cu intentia de a se impune pe piata ca un service care ofera o gama larga de servicii de calitate, la preturi rezonabile, tuturor partenerilor sai, posesori de autocamioane.

 

Broker de Asigurare si Reasigurare. Este filiala brokerului de asigurare Funk Groupe Germania si consultant de risc in Romania, cu sedii in Bucuresti, Constanta si Timisoara.

Localizata in Belgrad, ca reprezentant al Hapag- Lloyd pentru Serbia si Muntenegru din iulie 2006.

Fabrica Uz Brichet este situata in Subcarpati in localitatea Darmanesti, jud. Bacau. Dispunem de o linie moderna de productie a microbrichetelor , cunoscute pe piata internationala si sub denumirea de “pellet”. In acest mod am dat o mana de jutor si in problema poluarii cu rumegus si deseuri lemnoase din Valea Uzului si Valea Trotusului. Peletul nostru este de lemn a carui materie de baza este rumegusul obtinut din lemn curat .

TRIVAS GRUP SRL este importator direct pentru sisteme de instalatii termice, gaze, climatizare, usi si ferestre din lemn stratificat, PVC, aluminiu, produse pentru pereti, pardoseli, finisaje si izolatii cladiri istorice. Branduri din portofoliu: Thermoking – Protherm/Vaillant – Ariston – Ferroli – Baxi – Valvex – Tiemme – Salus – Samsung – Daikin – Delta – Technol – Rehau – Uzin – Keim – Prosol – BASF etc.

Copyright 2014 Hub Dacia SRL
Container Tracing