Shipping agency Slide Servicii oferite: Transport maritim containerizat
“door to door”
Agenturare nave Manevrarea marfii, depozitare
si supervizare
Transport rutier Flota de camioane apartinand companiilor afiliate și partenere Hapag-Lloyd Partenerul nostru de incredere!

Despre noi

In urma unei cereri crescande pentru solutii in transportul bazat exclusiv pe nevoile clientilor, Hub Dacia SRL a dovedit cu succes ca ofera servicii ca un partener competitiv si de incredere in industria transportului intermodal. Reprezentand armatorul de prestigiu Hapag – Lloyd, Sea Consortium si alte case de expeditie de marfa, Hub Dacia SRL este in pozitia de a oferi servicii in sistemul door-to-door catre majoritatea destinatiilor mondiale.

Istorie

Hub Dacia SRL a pornit ca multe alte lucruri bune, neintentionat, in vara anului 1998, cu capital roman-german. Pe 15 noiembrie 1998, Hub Dacia a fost recompensata cu agentia Hapag-Lloyd AG, transportor cu baza in Hamburg. Activitatea a inceput imediat si prin efortul sustinut al celor implicati, Hub Dacia a devenit una din companiile de varf specializate in transportul intermodal de pe piata locala, cu o contributie importanta pe piata. De-a lungul anilor, companiei Hub Dacia i s-a incredintat reprezentarea mai multor armatori, case de expeditie si NVOCC.  Inca de la infiintarea sa din anul 1998, societatea s-a transformat intr-un grup ce ofera diverse servicii de transport si servicii aflate mai mult sau mai putin in legatura cu industria transportului.  Mai multe detalii aflati de pe pagina Companii Afiliate

Hub Dacia in prezent

Societatea are in prezent sediul central in Bucuresti, o filiala in Constanta cu trei birouri, unul in oras si doua in port oferind in acest fel un serviciu de operare 24/24.

Profil

Misiunea noastra

Simtiti-va protejat si aveti incredere in profesionalismul nostru atunci cand este vorba de nevoile dumneavoastra in transport. Nu suntem parteneri interesati in cantitate, ci in calitate, dornici sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a indeplini cu succes orice sarcina.

Personalul nostru si  Locatii

Cheia unei afaceri de succes o reprezinta un personal motivat si competent. Hub Dacia SRL are o echipa tanara, motivata si calificata, angajata in asigurarea unor solutii in transportul normal si special. Bine echipati si complet convergenti cu sistemele computerizate ale armatorului in ceea ce priveste desfasurarea transportului, realizam la timp livrarile si oferim solutii de localizare in timp real.

Clientii nostri

Clientii nostri apreciaza o abordare profesionala, serioasa si mai ales, dedicata. Fiecare client este tratat individual iar sprijinul nostru este constituit in jurul nevoilor acestora. Eficienta, corectiturdinea si deschiderea sunt de baza in atitudinea noastra fata de client. Tintim spre crearea unor relatii pe termen lung si incredere pe care ne luptam sa o dobandim la fiecare intalnire.

Copyright 2014 Hub Dacia SRL
Container Tracing