Utilitati online

Utilități online
Localizare container

Doriti sa stiti in orice moment unde sunt localizate containerele dumneavoastra si ce activitati de incarcare si descarcare au fost deja efectuate? Sectiunea de LOCALIZARE va permite sa urmariti aceste evenimente.

Cauta Nr. container

Daca aveti nevoie de informatii pentru un singur container, introduceti numarul respectiv in fereastra prin Numar Container.

Cauta Nr. comanda

Daca selectati dupa comanda introduceti numarul de comanda Hapag Lloyd.

Localizare detaliata

Cu ajutorul Localizarii detaliate, aveti mai multe criterii de selectie. Pe langa Nr. Conosament, Localizarea Detaliata este limitata pentru comenzile si containerele pe care compania dumneavoastra le are in tranzit si se doresc a fi localizate.

Veti primi o lista de comenzi. Va puteti limita rezultatele prin criterii relevante, pentru a obtine numai acele containere pe care doriti sa le localizati. Din lista de comenzi, veti obtine o situatie a tuturor containerelor si detalii despre fiecare in parte.

Daca accesul la Internet este redus sau limitat, puteti primi informatii despre transportul dumneavoastra direct in contul de email. Instrumentul nostru „Info via Email” va va ajuta in aceste cazuri.

Quick Quotes

Rapid. Usor. Flexibil.

Acum puteti obtine cotatii în timp real, permitandu-va sa obtineti preturi si sa faceti booking-uri cu cateva clicuri usoare.

https://www.hapag-lloyd.com/en/online-business/quotation/quick-quotes.html

Copyright 2014 Hub Dacia SRL
Container Tracing